Jack Rabbit Foundation
Jack Rabbit Dinner with the Stars
Gala 2005 Gala 2006 Gala 2007 Gala 2008 Gala 2009 Gala 2010 Over de Jack Rabbit Foundation
Jack Rabbit Foundation
Gala 2005
Succesvol kerstgala 2005

Op 12 december 2005 werd in het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch het jaarlijkse Jack Rabbit Charity gala georganiseerd. De ruim 120 gasten werden ontvangen in de kapel van het ziekenhuis waarna vervolgens een rondleiding volgde door het ziekenhuis onder leiding van Dr. Paul Bouter. Deze laatste opende ook de avond en introduceerde de presentator van de avond, Frits Sissing. Tot verrasing van alle gasten die inmiddels waren voorzien van een doktersjas werden zij gevraagd om onder leiding van de chefkoks van Bob Hutte Catering mee te werken aan de voorbereiding van het diner.

De Jack Rabbit award die tijdens het gala werd uitgereikt ging dit jaar naar Dr. Patrick Hanlo, kinderneurochirurg in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Veilingmeester Korst wist het enthousiasme van de zaal te krijgen door zijn originele manier van aanprijzen van de unieke veilingstukken die onder andere beschikbaar waren gesteld door Richard Krajicek , Aron Winter en Philip Cocu.

Daverend slot was het optreden van Frits Sissing die zijn zang en danskunsten toonde samen met Rene Rip in een aantal fraaie Frank Sinatra nummers. De volledige opbrengst van de avond, ruim 20.000 euro gaat naar de Foundation en hiermee kunnen weer nieuwe kinderprojecten worden gerealiseerd. In 2006 zal er weer een Charity Gala worden georganiseerd en vele bekende nederlanders hebben hun medewerking alweer toegezegd.

Klik hier om de foto's te bekijken

Copyright Jack Rabbit Foundation